Welkom op dit Foodblog vol recepten voor veganisten en vegetariërs. Voor de nieuwste recepten ga ik verder op het Blog Lieve Hart
woensdag 7 augustus 2013
Vegetarisch: Oosterse wokschotel voor 4-6 personen
Alle groenten in dit gerecht eerst snijden dan in volgorde in de wok bakken: 2 eetlepels arachideolie, 1 pakje vegetarische spekreepjes van Tivall, 1 gesnipperde rode ui, 2 pakjes oosterse wokblokjes van Tivall, 1 kleingesneden groene paprika, 1 bakje kastanjechampignons aan plakjes, 1 bosje lente-ui gesneden, 1 klein bakje taugé en 1 zakje roedjak-boemboe.
Tip: als het mengsel te droog wordt tijdens het wokken, dan een scheutje arachideolie toevoegen. Na het toevoegen van de boemboe kan het nodig zijn wat vocht uit je waterkoker toe te voegen, zodat het geheel wat makkelijke mengt en smeuïger wordt.
Serveren met zilvervliesrijst en satésaus.
In dit gerecht heb ik producten van Tivall gebruikt, maar er zijn ook andere merken die deze producten in vegetarische versie verkopen, zoals Vivera, Alpro, De Vegetarische Slager en Quorn.
Labels:
alpro,
de-planteneter,
de-vegetarische-slager,
hoe,
kastanjechampignons,
makkelijk,
makkelijke-maaltijd,
quorn,
taugé,
tivall,
tivall-talk,
ui,
vegan,
vegetariër,
vivera,
weekend-menu,
wokblokjes,
wokken,
wokreepjes
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten