Pagina's

woensdag 7 augustus 2013

Vegetarisch: Oosterse wokschotel voor 4-6 personen


Alle groenten in dit gerecht eerst snijden dan in volgorde in de wok bakken: 2 eetlepels arachideolie, 1 pakje vegetarische spekreepjes van Tivall, 1 gesnipperde rode ui, 2 pakjes oosterse wokblokjes van Tivall, 1 kleingesneden groene paprika, 1 bakje kastanjechampignons aan plakjes, 1 bosje lente-ui gesneden, 1 klein bakje taugé en 1 zakje roedjak-boemboe

Tip: als het mengsel te droog wordt tijdens het wokken, dan een scheutje arachideolie toevoegen. Na het toevoegen van de boemboe kan het nodig zijn wat vocht uit je waterkoker toe te voegen, zodat het geheel wat makkelijke mengt en smeuïger wordt.

Serveren met zilvervliesrijst en satésaus.
In dit gerecht heb ik producten van Tivall gebruikt, maar er zijn ook andere merken die deze producten in vegetarische versie verkopen, zoals Vivera, Alpro, De Vegetarische Slager en Quorn

Geen opmerkingen:

Een reactie posten