Pagina's

dinsdag 17 juni 2014

Veganistisch: Pasta Basilico Tofunese

Bak 1 gesnipperde rode ui glazig in een koekenpan met hoge rand of een hapjespan met olijfolie. Voeg 1 geperste teen knoflook er bij en bak even mee. Druk met keukenpapier het vocht uit twee blokken Alpro Kruiden tofu en prak het met een vork in een diep bord totdat je een korrelige massa hebt. Strooi er Italiaanse Kruiden van Verstegen over en roer even door. Schep de geprakte tofu in de pan door het uimengsel, en bak het lichtbruin. Voeg 2 aan stukjes gesneden rode puntpaprika’s en een schaaltje Tasty Tom tomaatjes in zijn geheel toe. Vervolgens giet je een pot Basilico van Grand'Italia erover. Goed doorroeren. Laat even goed sudderen met het deksel op de pan totdat de meeste Tasty Tom tomaatjes zijn geknapt. Zal tussen de vijf en tien minuten zijn. Regelmatig even doorroeren. 
Lekker met volkoren penne van Bio+ en eventueel vegaballetjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten